20 TAHUN SAKIT PINGGANG DAN MASALAH KULIT







Nama : Marienee Bt Mohamed Noor
Umur : 52 tahun
Alamat : Kajang
Produk : SNE, ARTERCARDY DAN BEUTSKIN
Tempoh Masa: Selama 4 bulan

MASALAH MIGRAIN DAN KAKI BERASA KEBAS



Nama : HJH RABAAH BT HJ MOHD AZIT
Jantina : Perempuan
Umur : 48 Tahun
Alamat : Selayang, Kuala Lumpur
Produk : SNE

Saya seorang suri rumahtangga dan mengalami masalah migrane yang teruk selama 6 tahun. Ketika diserang migrane, kepala saya sakit sehingga tidak dapat melakukan sebrang kerja harian. Selain itu, kaki saya juga sering kebas-kebas dan tidak dapat berjalan jauh dan lama, saya terpaksa bergantung kepada ubat yang diberikan oleh doktor.

En. Halim telah memperkenalkan SNE Kapsul kepada saya. Saya memang tidak percaya pada peringkat awal kerana terlalu banyak ubat telah saya cuba sebelum ini. En. Halim menggalakkan saya supaya mencuba sekotak. Saya mula mengambil 2 biji 2 kali sehari. Selepas seminggu, saya mendapati bahawa kesan amat menakjubkan. Kaki tidak berasa kebas dan dapat berjalan seperti biasa. Manakala keadaan migrane saya pun hilang. Sudah hampir 6 bulan saya tidak mengalami migrane lagi. Saya berasa syukur kerana SNE Kapsul telah mengembalikan kesihatan saya.

SAKIT TULANG BELAKANG, KETUMBUHAN



Nama : LING AI CHOO
Jantina : Perempuan
Umur : 80 Tahun
Alamat : Lahat, Perak
Produk : SNE

Disebabkan tidak menjaga kesihatan saya dengan baik, lama-kelamaan fungsi tulang saya terjejas. Hujung tulang belakang saya menonjol keluar, saya terpaksa berjalan secara bongkok dan ini menyebabkan saya amat derita. Kadang-kala saya terpaksa berjalan dengan bantuan payung. Selain itu, mata saya juga mengalami masalah selaput, bahagian leher saya pula terdapat satu tumor kecil.

Ketika keadaan tumor bertambah buruk, ia menyebabkan saya demam panas dan mengganggu fungsi lidah saya. Selepas pemeriksaan doktor, doktor menasihati saya supaya menjalani pembedahan dengan segera. Jika tidak, tumor tersebut mungkin akan menjadi barah. Namun, selepas pembedahan, tumbuh pula satu lagi tumor yang baru. Doktor telah memberi saya pelbagai antibiotik. Disebabkan pengambilan antibiotik yang berlebihan, badan saya menjadi lesu dan letih.

Ketika mula mengambil SNE Kapsul, luka saya mengalir keluar banyak lender nanah dan darah. Namun selepas mengambil SNE Kapsul selama 2 bulan, keajaiban berlaku, tumor kecil pada leher saya tertanggal dan lender nanah telah kering! Lidah yang sudah lama keras, boleh bergerak seperti biasa. Perkara tersebut amat menggembirakan saya. Sekian lama saya mengambil SNE Kapsul, sakit tulang belakang juga beransur pulih. Saya mampu berjalan dengan tegak dan penglihatan menjadi lebih jelas. Selain itu bintik-bintik hitam di muka saya tanggal dan muka kelihatan lebih cerah. Terima kasih kepada SNE Kapsul yang menjadikan saya semakin cergas dan betenaga.